Philip är modell för Livly

Igår när jag hade hämtat Philip och Alice från förskolan åkte vi på äventyr. Philip skulle vara modell för Livly och han tyckte att det var så kul! Så roligt för honom, han är en rätt spexig person som gillar att vara i centrum.

IMG_5399

Älskar deras kläder, Alice och Philip hade mycket från Livly när de var nyfödda. 

IMG_5400

Gosig skrutt! 

IMG_5402
Han var verkligen duktig på att ta regi och var pigg och glad, trots att det var direkt efter förskolan. Det ska bli spännande att se resultatet! <3

  1. Sandra skriver:

    Hej
    En fråga lite tagen ur luften till det här inlägget men…. vad är dina bästa tips för en som är livrädd för förlossningar? Detta är min andra graviditet och första förlossningen slutade med akut snitt. Önskar att jag bodde i Stockholmsområdet så du kunde varit min doula 🙂

    1. Hej Sandra! Tack för din fråga. Jag skulle rekommendera dig att prata med din barnmorska och säga som det är. Att du är livrädd! Hon kan då hjälpa dig vidare, så att du får komma på ett samtal hos en auroramottagning. Där får du samtalsstöd och jag vet många som gått på såna samtal, där de känner sig mindre livrädda. Hoppas att mitt tips var till någon hjälp! <3 Ett annat tips är att ingen förlossning är den andra lik. <3 Kramar och LYCKA TILL!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..