ANNONS

När han gör grön smoothie

/

Det är verkligen underbart att ha en sambo som gillar att göra smoothies på morgonen. Han gör oftast gröna varianter som innehåller grönkål, ingefära, citron, is, banan, mandelmjölk och spenat. Så gott! Extra gott blir det om man slänger ner några isbitar i glaset.

IMG_6291

Känns nyttigt och välgörande för kropp och själ. 

IMG_5890

Idag kör vi hemmakontor hemma hos mig. Vi ska spela in Tvillingpodden och jag sitter med en frilanstext. Och efter kontakt med ett bokförlag håller jag på och slipar på mitt synopsis, som nog blir något annat än det var tänkt från början. Väldigt spännande! Efter lunch ska jag in till stan och ha en träff med en gravid kvinna, ett doulauppdrag. Det känns även det spännande. Men nu, en promenix i solen med Monkey.

6
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00