ANNONS

Fotografering i sommarklänning

/

Idag skiner solen så pass mycket att man nästan kan låtsas att det är vår eller sommar ute. Jag och Jessica fotades av fotografen Rebecka Rynefelt till några kommande projekt. Vi har aldrig setts innan men jag kände direkt att vi klickade. Hon påminner väldigt mycket om Happy Jankell, både på sättet hon pratar och till utseendet. Jag var till och med tvungen att fråga om de var släkt, men icke. Hon har däremot fotat Happy flera gånger.

IMG_6373

Det var egentligen inte meningen att vi skulle ta bilder i en svepande långklänning, men igår när jag höll på och fixade i min garderob kom jag att tänka på den. Den gjorde sig verkligen bra på bild. Det ska bli så spännande att se resultatet av Rebeckas bilder.

IMG_2944
Jag tror i ärlighetens namn inte att det blir någon snö den här vintern. Jag är glad att jag ska till Svalbard om två veckor, då kommer jag få vinter trots allt. Och förhoppningsvis få se en isbjörn eller två. Nu ska jag strax hämta hem barnen från förskolan och fira alla hjärtans dag! Jag har köpt hemmagjorda maränger från det nyöppnade cafét mitt emot oss. Det heter Ganache och tjejen som har stället är så oerhört gullig.

0
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00