ANNONS

Sjukstuga deluxe

/

Här hemma hostas, snorar och sovs det. Igår var det Alice som var hängig, idag är Philip varmare än en kamin. Han kom och somnade om hos mig i morse och då kände jag att han var varm. Men så varm som 39,6 trodde jag inte att han var. Nu får han dricka massor, äta glass och ligga i soffan. Alice är pigg och feberfri, jag är snorig. Vi kommer bli hemma i morgon och kurera oss, ganska mysigt trots inställda möten. Jag har cellprovtagning inbokat på tisdag som jag verkligen skulle behöva gå på. Jag har skjutit på det alldeles för länge. Vi får hålla tummarna att vi blir friska snabbt, annars är det såklart inte hela världen. Jag har dessutom urinvägsinfektion, så man kanske ska undvika cellprov då? Någon som vet?

Februari är ingen bra månad för pussar, kramar och närhet. Men jag saknar gullis-Sheila, måste (vill) boka en lunch med henne. Nu ska jag fylla frysen med med mer glass och se om vi kan köpa någon ny film. Jag älskade Hudsdjurens hemliga liv och nu har det kommit en uppföljare.

0
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00