ANNONS

Norrsken och botox

/

Jag längtar så mycket efter att få se Svalbard. Att få se och känna på snö igen! Tänk att det inte blev någon vinter i år, ingen snö. Jag ser fram emot att känna riktig kyla, även om jag såklart är orolig över den extrema kylan. Idag måste jag införskaffa mössor till mig och systrarna. Vi har fått spons på jackor från Svalbard, men vi behöver mössor och vantar. Jag tänker att grått blir fint till marinblått, som jackorna är i. Sen blir det till att packa ner underställ och andra varma kläder. Är det någon av er som läser bloggen som varit på Svalbard? Jag ser fram emot att förhoppningsvis få se Norrsken. Det har varit en dröm länge. Och nu när vi har en svinbra kamera med oss kommer vi säkert kunna fånga det på både film och bild. Jessica frågade vad jag skulle packa med mig för klänningar… Klänningar? Jag tror i ärlighetens namn inte att jag kommer gå utanför en dörr utan att vara ordentligt påklädd. Det finns en gräns även för mig, även om jag är influencer och skapar content.

6M6A0175

Jessica tog en bild på mig igår med nya systemkameran. Så bra! Här ser man mina skrattrynkor vid ögonen, som jag för allt i världen inte vill ta bort. Konstigt egentligen. Att jag tycker att det känns viktigt med botox i pannan, att den är slät. Men runt ögonen får det vara hur många rynkor som helst. Sen finns det ju en stor fördel för mig med botox i pannan och det är att min spänningshuvudvärk verkligen, på riktigt försvinner. Det tillsammans med den släta hyn gör att jag aldrig vill sluta med det.

6
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00