Oslo, hej hej!

Inlägget innehåller annonslänkar 

Nu befinner vi oss i Oslo i vad som skulle vara en liten mellanlandning. Vi skulle ha varit framme på Svalbard om en liten stund, men planet är 8 timmar (!) försenat. Gör i och för sig inte så mycket, men ganska seg väntan. Vi bestämde oss direkt för att inte tillbringa så mycket tid på flygplatsen, utan hoppade på ett tåg in till Oslo. Nu sitter vi här med havregrynsgröt i magen och jobbar alla tre. Systrarna Lagergren. Vilket liten trio! Är så mysigt att vara bara vi tre, även om vi saknar vår lillebror.

6M6A0628

Jackorna har vi fått från Norrsken jackets, just för denna resa. Mössorna hittade jag på Åhléns och de kommer från Carin Wester. Dessutom till ett bra pris, 199 kr styck. 

6M6A0636

Här i Oslo är det någon plusgrad, alldeles lagom egentligen, haha. När vi landar på Svalbard är det -27 grader, men det känns som -35. Jag får stressutslag bara av att tänka på det. Men det ska såklart bli så spännande, livets resa. Men jag är ändå nervös, jag som typ alltid fryser. 

svalbard
Jag har tappat min röst, väser liksom fram. Jag kan prata om jag pratar riktigt mörkt… Men bäst att bara vara tyst. Önskar er en fin start på denna vecka.

 1. L skriver:

  Vad är det för typ av resa? Ni verkar inte precis gilla kyla!

  1. haha jooo. Men jag var rädd för kylan innan, eftersom jag aldrig känt den typen av kyla innan. Men är underbart! 🙂

 2. Maria skriver:

  Hej! Jag måste fråga om jackorna ni har heter ”Sälen” och hur de är i storlek?😊Kram

  1. Jaa de heter Sälen 🙂 Jag har 40 nu för att ha plats med underställ och ulltröja, men 38 skulle jag valt hemma 🙂 De är bra i storlek skulle jag säga. Och värmer här i -25 grader 🙂 kramar

 3. Gud vad kul med Svalbard, har det som ett av mina drömresemål 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..