ANNONS

Oslo, hej hej!

/

Inlägget innehåller annonslänkar 

Nu befinner vi oss i Oslo i vad som skulle vara en liten mellanlandning. Vi skulle ha varit framme på Svalbard om en liten stund, men planet är 8 timmar (!) försenat. Gör i och för sig inte så mycket, men ganska seg väntan. Vi bestämde oss direkt för att inte tillbringa så mycket tid på flygplatsen, utan hoppade på ett tåg in till Oslo. Nu sitter vi här med havregrynsgröt i magen och jobbar alla tre. Systrarna Lagergren. Vilket liten trio! Är så mysigt att vara bara vi tre, även om vi saknar vår lillebror.

6M6A0628

Jackorna har vi fått från Norrsken jackets, just för denna resa. Mössorna hittade jag på Åhléns och de kommer från Carin Wester. Dessutom till ett bra pris, 199 kr styck. 

6M6A0636

Här i Oslo är det någon plusgrad, alldeles lagom egentligen, haha. När vi landar på Svalbard är det -27 grader, men det känns som -35. Jag får stressutslag bara av att tänka på det. Men det ska såklart bli så spännande, livets resa. Men jag är ändå nervös, jag som typ alltid fryser. 

svalbard
Jag har tappat min röst, väser liksom fram. Jag kan prata om jag pratar riktigt mörkt… Men bäst att bara vara tyst. Önskar er en fin start på denna vecka.

5
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00