Har hamnat i en bubbla här på Svalbard

Jag har så mycket att berätta, men har hamnat i en bubbla här i Svalbard. Men jag tycker faktiskt att det är skönt. Jag har jobb att göra, men har tillåtit mig själv att stänga av. Lyssna på min inre röst. Och jag mår så bra! Jag hade inte kunnat föreställa mig hur magiskt det skulle vara här. Jag hade sett på bilder, men det är inte samma sak. Att vara här är som att möta Gud. Känna moder jord. Få uppleva naturen, på riktigt. Aldrig tidigare har jag känt mig så liten som när vi susade fram på en snöskoter med milshöga bergsväggar av is och snö till både höger och vänster.

6M6A0825

Idag är det -25 grader men vindstilla. Att andas den här luften är ren och skär magi.

6M6A0778

Utsikten från där vi bor! Sista dagen här idag, i morgon åker vi hem till verkligheten. Igår välte jag med en snöskoter, men mer om det i nästa inlägg. Jag vill koppla bort för att koppla av sista timmarna.

  1. Amanda skriver:

    Älskar tröjan! Var är den ifrån?

    1. Köpte den på ett hotell på Svalbard, kan kolla upp märket! 🙂 Kram

  2. L skriver:

    Vad är syftet med resan?

    1. Hej Lena, syftet med resan är att göra en guide hit till Svalbard. Men annars är det att resa och upptäcka världen. Vi tre systrar har som mål att göra den här typen av annorlunda resor en gång på år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..