ANNONS

Mars 2020 – dags att strama åt tyglarna

/

Första dagen på månaden. Mars 2020. På tisdag blir Philip 4,5 år och det ska såklart firas. Han är så peppad på att ha ett minifirande här hemma. Anledningen till min sporadiska uppdatering här är att den här satans förkylningen/influensan aldrig vill släppa taget om mig. Det är som om jag går på sparlåga hela tiden. Jag ska inte skriva ett ord till om hur jag mår förens jag är helt frisk. Fattar att det inte är särskilt kul att läsa om.

IMG_1230

Jag har suttit och skrivit ner punkter inför ett möte jag och Jessica ska ha i morgon. Vi har en del saker planerat, men behöver ha stramare tyglar och tydligare plan för att nå dit vi vill. Nu känns det som att tiden bara rinner ur våra händer. Jag längtar så mycket efter vårt nya kontor, att ha en arbetsplats att gå till. Det gör mycket för företagets struktur tycker jag.

rynefelt

Foto: Rebecka Rynefelt

Foto Rebecka Rynefelt 

I morgon ska jag till tandläkaren och laga de där två hålen som upptäcktes. Jag minns inte om jag hade bedövning när jag lagade sist… Jag minns det som jobbigt när bedövningen släpper… Men det känns trist att ligga och ha så ont när de borrar… Hur gör ni hos tandläkaren? Bedövning eller inte? Jag har ju kunnat andas mig igenom värkar vid förlossningar, men jag blir kallsvettig av bara tanken på en borr i munnen. Märkligt det där.

11
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00