ANNONS

Hon går upp i vikt

/

Varje vecka blir Monkey större och större. Såklart! Jag visste att hon skulle bli en stor hund, men jag hade ingen aning om att det skulle gå såhär fort. Hon väger nu 13-14 kilo, men kommer nog landa på 28 kilo kanske. Hon är den gosigaste hunden jag någonsin träffat. Hon älskar att vara nära, precis som jag. Mitt bästa köp någonsin. Att se lyckan i barnens ögon när de leker med henne är värt alla vakna nätter som varit.

200214_rynefelt_007

Foto: Rebecka Rynefelt

Fotografen Rebecka Rynefelt var här för ett par veckor sedan och fotade mig, Jessica och Monkey. Så fina bilder! Hon var dessutom en person som jag verkligen klickade med. Det kändes som vi hade känt varandra länge, jag gillar den typen av möten med människor.

200214_rynefelt_630

Foto: Rebecka Rynefelt

Jag älskar var och en av bilderna som hon tog på mig. Så fint ljus!

200214_rynefelt_698

Foto: Rebecka Rynefelt

Här ser det nästan ut som vår eller sommar, men det är mitt i kallaste vintern. Har ni sett min nya header? Vad tycks? Jag älskar den!

11
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00