ANNONS

Philip 4 1/2 år – en stor dag

/

Som han har längtat efter den här dagen. Idag blir Philip 4 1/2 år och han studsade in på förskolan och sa till alla att det nästan var hans födelsedag. Jag ser ingen anledning att inte fira denna typen av dagar. Jag tror vissa tycker att det är överdrivet, men jag gillar att fira. Ikväll får Flippen välja middag (köttfärssås och spagetti är favoriten) och efter förskolan ska vi gå till Ganache här på Silverdals torg och köpa bakelser. Eller bullar. Eller muffins. Han kunde inte riktigt bestämma sig i morse när han funderade på vad han skulle välja. Han gillar det mesta i fika och godisväg, så jag tror nog att han kommer att hitta någonting bra.

September 2015. Ett helt liv sedan.

Det går knappt ta in att han varit såhär liten. Jag skulle vilja spola tillbaka tiden, bara för en dag, och snusa i hans lilla nacke. Älskade bebis.

September 2016, Philip var världens busigaste 1-åring.

Min älskade son.

September 2017, nya familjen, de tre musketörerna. Jag försökte vara stark inför barnen efter skilsmässan. ”De tre musketörerna” blev ett sätt att överleva.

Img 8279

September 2018. Vi fyller år samma månad, lille skrutten och jag.

B2F330F0-F7CE-4FB1-B26D-0E94399FAE06

September 2019, Philip fyllde 4 år. Nu är det bara 1/2 år kvar tills han fyller fem, en hel hand. Stoppa tiden, tack!

2
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00