ANNONS

Dejta

/

Igår hittade jag en ny svensk serie på svt play som jag vill tipsa er om. ”Dejta” heter den och jag kände igen mig i så mycket. Den handlar om en skild trebarnsmamma som försöker få ihop livspusslet som egenföretagare och samtidigt dejta. Så rolig, lite tragisk och som sagt, hög igenkänning. Se den om du har lite tid över. Två avsnitt har släppts och ett tredje kommer på måndag, längtar.

IMG_7584

Efter dagarna på Svalbard är huden kaos. Den behöver mer återfuktning än jag kan ge den. Jag känner att jag behöver boka in en ansiktsbehandling för att få bukt med allt det torra.

Jag satt i bilen i morse efter att jag lämnat barnen på förskolan och grät. Sådär hjärtskärande hemskt gråt. Det gjorde så ont att säga hej då och veta att vi inte ses på en vecka. Men så fick jag ett samtal från barnens pappa som undrade om de kunde vara hos mig en dag extra. Glädjen över det samtalet! Så härligt. <3 Så ikväll ska jag ta vara på tiden vi får tillsammans, en hel extra kväll. Yes!

1
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00