ANNONS

Torsdagsmys

/

Jag fick en extra kväll med barnen och vi har verkligen haft en mysig kväll. Jag lagade mat från Hellofresh (burritos med kycklingfärs och mozarellaost!) och sen gick vi och handlade torsdagsmys. De fick ett litet rör pringles var och så tittade vi på Husdjurens hemliga liv 2. Tätt, tätt ihop i soffan under en filt. Jag älskar de här två minimänniskorna så mycket att det gör ont. Jag är tacksam för varje stund vi får tillsammans och tar ingenting för givet längre. Jag går i terapi nu för att försöka få bukt med mina katastroftankar. Det går absolut framåt, men än är jag inte i mål. På ett sätt känns det redan lättare, för att jag är mer medveten om hur jag snabbt spinner iväg i tankarna.

IMG_0915

Idag såg jag mig själv i spegeln och såg en trött människa. Som om allt som hänt de senaste åren nu satt sig på min utsida. Som att insidan och utsidan helt plötsligt hänger ihop. Jag ringde och bokade en frisörtid och en ansiktsbehandling. Så bara av att ha de tiderna bokade känns det bättre. Jag vill både se och känna mig piggare. Nu börjar jag dessutom äntligen känna mig frisk igen, efter veckor av hosta. Så snart kan jag sakta men säkert köra igång med träningen igen.

Nu ska jag sätta mig och skriva på min bok. Väldigt mysig kvällsaktivitet även om jag just nu fastnat lite. Det kom in en ny karaktär i boken, en människa som inte kommer bli omtyckt av någon. Och det gör lite ont att skriva om hen. Men så får det bli.

0
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00