ANNONS

Diplom

/

Idag var sista tillfället i valpkursen. ”En härlig hund” heter företaget som har kursen. Vi är supernöjda! Jag har fått med mig massa övningar att göra med Monkey. Idag övade vi inkallning och balans. Jag ska boka in en fortsättningskurs längre fram i vår. Jag tror på att fortsätta nöta allt vi lärt oss. Monkey och jag fick ett diplom!

IMG_7641

Snart 5 månader.

IMG_7642
Hon och jag. Världens bästa team!

IMG_7662

Den här jackan är second hand från Gina Tricot, men jag hittade en superfin blå från boohoo. (annonslänk) 

Efter kursen hoppade jag in i bilen och åkte till stan på ett möte. När jag kom hem gick jag och Monkey ut i skogen. Finns det nåt mysigare än solstrålar, fågelkvitter och vinden som blåser i håret? Jag vet att många stör sig på storm. Men jag trivs när det är väder. Jag trivs när det regnar, stormar eller blåser. Jag trivs även när det är strålande sol. Men det är nåt visst med dramatiskt väder, jag gillar det.

5
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00