ANNONS

Vårjackor

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag hade köpt en skinnjacka second hand, men sålde den vidare till Jessica. Jag ångrar det. Jag kanske borde sno tillbaka den…

jackaaa

Det var ju precis en sån jacka jag ville ha. Så nu är jag sugen på ovan jacka från Ellos. 

donna_romina_oversized_detail_faux_leather_jacket_black_1610-000045-0002_01j
Den här är också så snygg, i fejkskinn. Den kommer från NAKD. 

hanna_short_faux_fur_belted_biker_jacket_1454-000212-0001_03a

Den här vill jag möta våren med! Den kommer från NAKD. 

b

Förra våren hade jag den här jackan från Ellos i grönt, jag skulle gärna ha en i rosa också. Det finns ju ett ordspråk som säger att man inte kan ha för många jackor eller för många kaffekoppar. Jag älskar både jackor och koppar. Nicklas blir galen när jag kommer hem med två eller fyra nya kaffekoppar. Men jag är alltid på jakt efter den perfekta koppen. Den måste vara lagom stor, ha tunna kanter att dricka ifrån. Den ska vara skön att hålla i och fin att titta på. Hur svårt kan det vara egentligen? Spelar det någon roll för dig vad du dricker ur för koppar när du dricker kaffe eller te?

4
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00