ANNONS

Flyga till New York – Corona

/

Igår bestämde vi oss för att boka om vår resa till New York på grund av Corona-viruset. Tanken var att vi skulle åka nästa vecka, men det känns inte rätt. Varken för oss eller andra. Jag vill inte riskera att bli smittad och smitta vidare. Jag är inte livrädd för att själv bli smittad, men för att smitta de i min närhet som är i riskzonen. De äldre, de med cancer, de med nedsatt immunförsvar.

Vi stannar hemma, det känns bäst. Ni andra med resor bokade, hur tänker ni? Jag ser allvarligt på den här situationen, men tyckte först synd om mig själv. Jag låg och grät igår innan jag skärpte mig. Det är inte det minsta synd om mig. New York finns kvar, det blir en resa i höst istället.

Brooklyn bridge 2016.

Mina bästa vänner <3

New York finns som sagt kvar, det finns ingen anledning att ta risken och åka nu.

Vi ses i höst istället, älskade stad!

10
82

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00