ANNONS

Vad händer nu?

/

Just nu känns det som att hela världen håller andetag. Ett stort, djupt andetag. Som om vi alla väntar på ett svar, en uppmaning. I flera länder stänger de ner skolor, gym och affärer. Jag känner inte att det är min uppgift att dela information om Corona, men jag vill skriva om det jag känner. Jag känner att det är allas ansvar att vara nog med hygien nu. Och alltid. Tvätta händerna, med varmt och tvål. Längre än du tror. Nu är det inte tid att blaska på med lite kallt vatten. Jag har slutat hälsa i hand och kramas. Jag kör en liten vink. Allt för att minimera att bli smittad.

200214_rynefelt_153

Foto: Rebecka Rynefelt

Foto Rebecka Rynefelt 

Jag fattar att livet måste gå vidare och så vidare. Jag förstår att man inte ska grotta ner sig i alla nyhetssändningar, men jag gör det. Jag är en känslig person som kanske skulle må bäst av att inte titta på alla presskonferenser. Men jag är för nyfiken och intresserad av förändringarna som sker i samhället, så jag fortsätter titta. Hur mår ni andra där ute? Jobbar ni hemifrån?

15
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00