ANNONS

Övernattning med kusinen

/

Igår fick Alice och Elsa sova över hos min mamma, till deras stora lycka. Jag, Philip och Monkey sov hemma hos Jessica. Det var som att gå och lägga sig i en hotellsäng igår, så lyxigt att de har ett stor gästrum. Vi ska hjälpa Jessica med en grej idag, spännande! Igår blev inspelningen av Tvillingpodden uppskjuten till kvällen, det var därför vi bestämde oss för att sova kvar här. Philip vaknade 05:30 och tyckte att det var morgon. Solen sken in och jag kände mig faktiskt utvilad trots tidig morgon.

IMG_7987

Lilla renen har precis fått i sig frukost.

IMG_7979

Igår var vi och hälsade på morfar Acko och mitt barndomshem. Det är en lyx att han fortfarande bor kvar i det huset där jag och Jessica växte upp. Det sitter så många minnen i de där väggarna. Så många minnen från gräsmattan. Jag visade för Alice och Philip var vi hade begravt våra små husdjur. Ett par marsvin, hamstrar och fåglar. Där växer nu ett stor rosbuske. Fint ju!

2
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00