ANNONS

Man får drömma om en tid efter detta

/

Inlägget innehåller annonslänkar 

Just nu är vi en svår situation i Sverige och världen. Få jag känner har tidigare varit med om någon liknande. Jag har vänner som levt i krig och på flykt, och det måste såklart vara ännu värre än detta. Vi är många som har tak över huvudet, familj som stöttar och ett jobb som betalar ut lön trots att du jobbar hemifrån. Det är okej att sluta ögonen och drömma sig bort till en tid efter detta. Och då menar jag inte döden. Då menar jag den stundande våren. Att få plantera växter på tomten eller balkongen. Att få fräknar på nosen, plocka vitsippor och gå på nysopade gator. Det kommer ett slut på detta kaos. Och för mitt psykes skull gör jag nu annat än att hela tiden uppdatera alla nyhetssajter en gång var tionde minut.

b

Sling back från Ellos i en drömmig färg.

kjol

Den här kjolen från Ellos vill jag matcha till en vit t-shirt.

multi-boutique-set-med-midikjol-och-topp-i-jacquardtyg

Även den här kjolen skulle jag matcha med vit t-shirt. Den kommer från Boohoo.

kavaj_ellos

Blazer i världens bästa färg från Ellos. Den finns även i svart!

Nu blir det fruktstund med barnen här hemma, sen ska vi spela memory. Jag tror att det är viktigt för barnen med rutiner, trots att de är hemma med mig nu.

1
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00