ANNONS

De perfekta vita plaggen

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Regnet öser ner här utanför fönstret i Silverdal. Alice och Philip sitter inne på sitt rum och pysslar. Med jämna mellanrum springer Philip ut med små kuvert och saker han har gjort. ”Mamma, jag tror att du älskar den här”, säger han och tittar på mig med sina stora, bruna ögon. Jag har som sagt PMS och gråter för minsta lilla. Jag är så skör, så skör. Jag vill spara allt han och hans syster gör. Det skulle behövas ett förråd till deras pyssel och teckningar. Båda är väldigt kreativa och kan sitta i timmar och pyssla. De gillar att klippa, limma, tejpa (!) och måla. De varvar en stor låda med pyssel med att måla med vattenfärger på kartonger och papper.

IMG_8133

Se så gulligt. Mama och mamma. <3 

sandie-shirt

Mellan varven slösurfar jag och spanar in vårens nyheter. Den här krispigt vita skjortan från Filippa K borde finnas i min basgarderob.

t-shirtt

Vit t-shirt från Filippa K.

sneakers_ellos

Vita sneakers från Ellos för bara 399 kr. Snyggt till kostym, klänning, jeans – ja, allt faktiskt.

troja

Puffärmar + mjuka material = perfektion! Denna kommer också från Ellos och är en vårnyhet. Jag blir också väldigt nyfiken på vad modellens tatuering betyder… Någon som vet?

2
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00