ANNONS

Måla naglarna

/

Både Alice och Philip ville måla naglarna efter morgonens dusch. Alice ville ha alla i en mörkrosa färg och Philip ville ha varannan ljuslila, varannan rödrosa. Det blev så fint! De sitter verkligen still den tiden det tar att måla och sen torka. För det mesta i alla fall.

IMG_8207

Det mörkrosa heter ”All about the bow” från OPI/Shopping4net. (annonslänk) Det ljuslila kommer från Depend/Ellos och heter ”Classic Beauty”. Tips! Kostar just nu 39 kr och finns i massa fina färger. (annonslänk)

depend

Själv ska jag klicka hem detta, som en somrig piggelin! Också från Ellos. (Annonslänk)

Jag ska passa på och måla mina naglar också, kan inte minnas senast de hade någon färg på sig. Tånaglarna skulle behöva sig en omgång hos någon duktig salong som jobbar med fotvård. Men jag drar mig liksom för att gå till en sån, för jag tycker själv att mina fötter är så äckliga.

IMG_8205

Philip fick ett memory av mig i julklapp, med massa hundmammor och deras valpar. De här dagarna som de har varit hemma från förskolan har vi hunnit spela flera omgångar. Alice har också ett, med fågelsorter. Vi har skrattat, gråtit (barnen när jag vinner, de hatar att förlora) och lärt oss massa nya fågelsorter och hundraser. Jag tror att jag hittade dessa på Akademibokhandeln.

Nu ska jag och barnen gå och fika på Ganache Sthlm som ligger här mitt emot oss. Det gäller att hjälpa de som hjälpas kan. #hålligångsverige Strax ska de åka till sin pappa och jag har ett tryck över bröstet. Alltid, alltid, alltid lika satans jobbigt. Det blir så tomt utan deras skratt, skrik och bus.

1
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00