ANNONS

Jag kan inte bara titta på

/

Jag klarar mig på bloggen, Tvillingpodden och instagram – rent ekonomiskt. Men! Jag klarar inte av att sitta hemma och ”bara” jobba med mina sociala medier när världen krisar. Jag vill inte förminska mitt jobb med sociala medier på något sätt. Inte mitt eller andras jobb som väljer att jobba med det här. Det är en lyx att få jobba med det man älskar. Med det man brinner för, varje dag. Men som sagt, världen är upp och ned och jag kan inte bara se på. Jag måste få göra någonting för andra människor. På riktigt.

IMG_8421

Jag slängde ut några krokar till höger och vänster och fick napp. Från och med idag är det här min nya arbetsplats. Danderyds sjukhus. Jag kommer att jobba extra där (utöver extrajobb på Skincity och mitt vanliga jobb som journalist) och jag kunde inte vara lyckligare. Igår tog jag bort allt nagellack, klippte naglarna korta och idag åkte håret upp i en hästsvans (har ju nästan alltid utsläppt hår annars).

IMG_8423

I morse började jag kl 07:00 och pirret i kroppen som infann sig när jag stegade in i den stora entrén var så härlig. Ni som följt mig vet ju att jag älskar sjukhus. Jag har alltid gjort det, och kommer förmodligen alltid att göra det. Jag jobbar som servicevärd på BB och bemötandet jag fick idag var så fint. Jag har fått lära mig massa nya saker, träffat små nykläckta bebisar och lärt känna nya människor, eller ja, kollegor! Mitt jobb är att underlätta för undersköterskor, barnmorskor och läkare. De ska kunna göra sakerna de är bra på och utbildade till, vårda. Jag finns där som en hjälpande hand i den här speciella tiden vi lever i just nu. I morgon ska jag dit igen, 07:00, det känns som rena rama julafton.

31
382

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00