ANNONS

Matbaren

/

Igår var jag och Nicklas medbjudna för att fira vår vän CJ som fyllde 30 år. Vi tog en drink (jag cola zero) i baren på Grand Hotel och gick sedan till Matbaren och åt middag. Jag hade en sån sjukt rolig kväll. Ormis lillebror Christoffer var med och han är på riktigt en av de roligaste jag vet. CJ och Nicklas är såklart också skojiga, men lillebrorsan är en sort för sig. Jag får så mycket energi av att umgås med nära vänner.

IMG_8385

Älskling och Christoffer. 

IMG_8381

Alla hade en egen liten bricka att äta från, med menyn som underlägg. En riktigt bra grej var att deras rätter är mellanrätter och man beställer in en i taget. Jag tror att det minskar risken för matsvinn. Man hinner liksom känna efter om man är mätt innan man beställer en till rätt.

IMG_8401

Ormis, födelsedagsbarnet och så jag. Min klänning är ny och kommer från Dry lake. 

IMG_8414

Vissa bilder blev verkligen kanon. 

IMG_8393

Dessa kräftor var på riktigt de godaste kräftorna jag ätit. Någonsin. Så så så sjukt goda. 

IMG_8389

Den här slank även den ner fint. Jag hade inte ett så stort utbud att välja mellan eftersom jag är allergisk mot tryffel. (eller nja, verkligen avskyr) men jag blev hur nöjd som helst.

Jag har en rolig nyhet att berätta för er, men den kommer senare ikväll. Nu ska jag lägga upp ett samarbete på instagram.

0
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00