ANNONS

Fix av balkongen

/

Den här helgen har gått i rensningens tecken. Det tror jag inte att vi var ensamma om i detta avlånga land. Det var kö långt ut på vägen till tippen. Jag tror att många, precis som vi, har tagit tillfället i akt och fixa hemma. Det känns inte som att vi gjorde klart på balkongen förra våren och sommaren. Den blev mer ett utrymme för förvaring. Nu däremot, nu är den klar. Jag och Nicklas har kämpat och slitit i helgen, mest han faktiskt. Han har kört till tippen och jag har rensat min garderob. Jag skänkte massa kläder som är för små och som jag förmodligen aldrig kommer komma i igen (som inhandlades skilsmässosommaren 2017).

balkong_fore
Jag borde ha tagit en bild innan vi tog bort all skit från balkongen, för mer effekt. Men såhär såg det iaf ut innan det skrubbades och gjordes rent.

balkong_efter

Efter! Jag är så nöjd. Stolen/fåtöljen kommer från Granit, pallen och kudden från Rusta, mattan och lilla bordet kommer från Systrarna Grene.

Nicklas står och monterar en grill nu och jag har skalat potatis. Det blir grillad lax och pressad potatis till middag. Och romsås! Mums!

2
77

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00