ANNONS

Gäst i Efter Fem

/

Förra veckan fick jag ett mail med frågan om jag ville vara gäst i Efter Fem med Tilde de Paula. Jag tackade ja och ska medverka i eftermiddag. De vill prata om att jag hoppat in och jobbar extra inom vården, trots att jag egentligen har ett helt annat jobb. Jag ska även medverka i Expressen TV någon gång mellan 19-20, av samma anledning.

Jag uppmanar andra som har möjlighet att söka sig till vården att göra det. Jag vet många i min närhet som i grunden har en utbildning, till exempel som undersköterska, som skulle kunna göra stor skillnad inom vården. Jag tror självklart inte att det är något som passar alla, men känner man att man har möjlighet att göra en insats för andra människor nu, då tycker jag att man ska göra det.

IMG_8578

Nu har ju jag haft det väldigt enkelt eftersom jag är egen. Jag har ingen chef jag måste be om lov att få hoppa in på sjukhuset och jobba. Däremot har jag en valp och två barn som jag behöver pussla och rodda med. Jag är så tacksam över att Nicklas rycker in och hjälper till, så att jag får möjlighet att jobba på Danderyds sjukhus. Igår gjorde jag en spännande grej, mer om det under dagen.

2
66

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00