ANNONS

Vad hände med din bok?

/

FRÅGA: Vad hände med din bok? Du skrev att du hade kontakt med något bokförlag, men sen blev det tyst. Knäpptyst. Jag är nyfiken och vill veta mer. Jag skulle älska att läsa det du skriver! Pepp till dig och hejarop från Skåne.

SVAR: Tack för peppen från Skåne! Och tack för att du hörde av dig, jag älskar att skriva med er som läser bloggen. Jag har kontakt med ett bokförlag, men tyvärr blev vårt möte flyttat. Först pga sjuka barn, sen pga Corona. Jag har även kontakt med ett annat bokförlag där jag väntar på återkoppling. Som jag har förstått det genom kompisar som är författare, tar sånt här tid. Jag som har världens sämsta tålamod önskar såklart att det gick snabbare.

200214_rynefelt_480

Foto: Rebecka Rynefelt

Foto Rebecka Rynefelt

Jag kan berätta lite kort att jag först hade en idé om en bok. Eller min vän Johanna kom på idéen och jag skrev ner den i form av ett synopsis. Tyvärr var det inte en idé som något av bokförlagen jag skickade den till nappade på, men. De ville se mer om annat. Så nu skriver jag på annat och det är så kul. Jag satt en timme igår när barnen hade somnat. Det är faktiskt när jag nattar, står i duschen eller är ute och går med Monkey som manuset kommer till mig. Knäppt kanske. Men så är det. Jag längtar efter att få ett ja från ett bokförlag och kunna ge ut min bok. Min första. Det vore en dröm!

1
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00