ANNONS

Tänka om

/

Igår när jag var med i ”Efter Fem” berättade jag i direktsändning att jag sökt in till en utbildning, till att bli undersköterska. Efter att ha pratat med två barnmorskor idag på jobbet har jag ändrat mig. Typiskt mig! Men… Jag har tagit det här steget förut och nu gör jag det igen. Jag saknar behörighet för att kunna söka utbildning och bli sjuksköterska.

Först måste jag plugga naturkunskap 2 innan jag ens kan söka till sjuksköterska. Jag kommer förhoppningsvis kunna plugga på distans i sommar, och kanske börja plugga till våren 2021 eller hösten 2021. Jag känner ingen som helst stress. Jag vill fortfarande jobba med mina sociala medier, som doula och som servicevärd. Jag vet att det kanske låter mycket och stressigt, men jag får det att funka.

IMG_8757

Jag kommer att flytta in i vårt nya kontor i höst och jobba som journalist. Men jag kommer att varva med andra jobb och det känns så rätt. När jag är på sjukhuset känner jag mig hemma. Konstigt kanske, eftersom många känner rädsla för sjukhus. Jag älskar det. Jag trivs så bra och det känns helt rätt för mig. Jag visste egentligen det innerst inne, att vård och omsorg är något jag ska hålla på med. Men att jag nu får prova på det på riktigt har fått mig att inse vad jag behöver göra. Jag behöver lyssna på mitt hjärta och inte vänta. Det finns ingenting att vänta på.

IMG_8753

Idag hade jag klänning på jobbet! Vi på avdelningen fick massa energidryck från Clean. Så bra för personalen som jobbar timme efter timme. <3 Det är en ny smak av friska bär.

IMG_8751

Mina kollegor blev så glada när jag rullade upp den här vagnen på avdelningen. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på någon bra serie. Jag började kolla på ”Sverige möts: Direkt” som handlar om Corona, men jag vill kolla på nåt som gör mig glad. Stänga av allt det där hemska för en stund.

7
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00