ANNONS

Monkey jobbar som modell

/

Jag fick en rolig förfrågan om lilla (stora!) Monkey ville vara modell för Rusta. Det ville hon! Haha, eller jag. Men hon tyckte verkligen att det var roligt. En av bilderna ska jag förstora, framkalla och rama in. En bild där det ser ut som hon flyger. Gulligaste gull. Fotografen var grym och gjorde jobbet snabbt och smidigt.

IMG_8786

Här var Monkeys uppgift att äta och det gick som ni ser hur bra som helst. 

IMG_8793

Jag är ledig idag. Eller ledig är jag inte, jag jobbar med mina sociala medier och skriver på boken. Men jag är ledig från sjukhuset och har inga möten inbokade. Igår pratade jag med Amelia som gjorde en intervju angående mitt inhopp i vården. I eftermiddag ringer Aftonbladet som också har några frågor. Spännande tycker jag!

4
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00