ANNONS

Vaknar 06:00, alltid

/

Det spelar ingen roll om barnen inte är här hemma, om jag har sovmorgon till 09:00, jag vaknar ändå kring 06:00. Det är som en inbyggd klocka i kroppen, den vill vakna då. Jag tror att det bästa vore att gå upp då, även om jag inte måste. Tänk på allt jag skulle kunna få gjort då. Jag hinner tänka så en kort stund, innan jag vänder mig om och sveper in mig i täcket. Och somnar om. Skönt, men såklart blir jag tröttare av det.

IMG_8959

I helgen har jag samlat fräknar och försökt koppla bort Corona så mycket som möjligt. Jag har lekt med barnen, varit ute och cyklat och målat massor.

IMG_8976

Philip fotade mig när jag satt och målade.

IMG_8996

Sen fotade han sin spindeln som han hade ritat innan han gick en sväng i lägenheten och fotade leksaker, Monkey och sig själv. Igår åkte barnen till sin pappa och även om det känns tomt, är det lite skönt att få fokusera på jobbet i en vecka. Den här veckan jobbar jag på Danderyds sjukhus, med mina sociala medier och på Skincity. Så länge sen jag var där, jag saknar mina kollegor därifrån.

4
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00