ANNONS

Öroninflammation

/

Inatt har jag inte skrapat ihop många timmars sömn. Monkey har vankat av och an och kliat på och i sina öron. Jag försökte ta ut henne på en lugnande promenad mitt i natten, samtidigt som jag försökte boka en veterinärtid. Som tur var fick jag en tid redan i förmiddags. Och det var tur! Anledningen till att det kliade i hennes öron var en riktigt trist öroninflammation. Hon stinker ur öronen lilla kraken. Nu har öronen blivit tvätta och jag har fått med mig droppar hem som vi ska använda. 

IMG_9081
Nu ska jag hoppa in i bilen och åka till jobbet på Danderyds sjukhus.

IMG_9083

Monkey tyckte inte att det var kul att få öronen tvättade. Jag förstår henne, hon har verkligen ont. Nu håller vi tummarna för att det blir bättre på 10 dagar innan vi ska på återbesök. Återigen är jag så nöjd med Sollentuna Djurklinik, de är så himla gulliga. <3 Dock är det såklart alltid trist att lägga över 2.000 kr på ett besök där, men jag är tacksam att vi fick hjälp snabbt.

1
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00