ANNONS

En ledig dag av 7

/

Idag har jag en ledig dag. En ledig dag av sju! Det är länge sen jag jobbade såhär intensivt som jag gör nu. Men vet ni vad? Jag ÄLSKAR det! I morgon jobbar jag på Danderyds sjukhus och i helgen ska jag hoppa in på admin på Skincity. Det är härligt med kollegor och fasta rutiner, precis som att det är härligt med frihet. Jag gillar att kunna ha livet precis så, göra flera olika saker. Kanske upplevs det som spretigt för andra, men jag trivs så bra nu.

IMG_9140

Jag åkte till Jessica i morse och vi har filmat ett samarbete. Vi ska även spela in ett sponsprat till Tvillingpodden. Vi har fått ett större samarbete till podden som sträcker sig över fyra veckor. Så himla kul!

IMG_9153
 På min lediga dag valde jag att sätta mig i frisörstolen hos Anna. Hur håret blev får ni se lite senare! Igår var jag hos Anna och min kusin Josefine i stallet för att kolla på en nyfödd liten häst. Min favorithäst Hope har fått ett föl. <3 Jag stannade till kl 01:00 på natten för att se om några fler hästar fölade (det är på G) men det blev inget med det.

IMG_9116

Älskade Hope och hennes bebis.

IMG_9119

Alpackorna har blivit riktigt tama. Det är mitt lyckodjur!

0
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00