ANNONS

Land of Hope

/

Jag följde med Jessica till stallet för att fota ett samarbete hon gör med Ellos. Jag passade på att låta henne ta några bilder på mig också. Några bilder med min favorithäst genom tiderna, Land of Hope. Jag älskar henne!

6M6A3861

Klänning från H&M, halsband från Little Smith och örhängen som jag fått i present från PR byrån StarStudio.

6M6A3876

Hopes lilla föl. Honom älskar jag också. Väldigt framåt och busig.

6M6A3790

Bakom mig är ett annat litet föl som jag tycker om. Jag är sjukt sugen på att köpa en häst… Jag vet att tiden inte finns, just nu. Men jag vet att den kommer att göra det längre fram. Efter att ha lyssnat på Björn Natthiko Lindeblads sommarprat känner jag mer än någonsin att jag vill leva livet fullt ut. Så mycket som det bara är möjligt.

0
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00