ANNONS

Regn, storm och solsken

/

Jag är ute till havs för tre dagars semester. Eller ja, kombinerad semester med jobb, men mest semester. Redan efter att halvt dygn kände jag hur axlarna hade sjunkit och andningen var mer nere i magen. Det är verkligen nåt visst med havet. Jag är uppvuxen ute på sjön. Vi åkte alltid båt när jag var liten. Trots det är jag väl inte sådär supersmidig när det kommer till att lägga till eller kasta loss…

IMG_4328

Träningstights från Röhnisch (annonslänk) som är perfekta för detta väder. Solsken, regn och blåst. Linnet och sporttoppen är nya från H&M.

IMG_4858

Runt halsen bär jag en liten dalmatin (en sten från Butik Kalcit, en butik som min kompis startat i Åkersberga). Den sägs lugna känslor och skapa balans. En sten för den som är överanalytisk! Som barn hade jag och Jessica massa stenar och kristaller i små sammetspåsar. Vi hade även en spåkula! Vi älskade allt sånt, men med åldern försvann det intresset. För mig spelar det ingen roll om kristallerna fungerar eller inte, jag tycker att de är fina och känns det bra, är det bra.

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00