ANNONS

Meganjutis på Gotland

Jag, systrarna och alla barnen (utom Bonnie) är på Gotland för några dagars semester. Vi har det så himla njutbart! Vi bor på Kokoloko (vi gör ett samarbete med hotellet) och vi bodde här i vintras också. Då tänkte vi ”här skulle man vara på sommaren” och nu är vi här. En speciell sommar absolut, men Gotland är lika vackert för det. Vid frukosten måste alla sprita händer/använda plasthandskar. Vi håller avstånd (inte till varandra dock, som ni ser) och respekterar de regler som finns.

IMG_6253

Jag älskade den här jackan! Jessica hade en likadan förut, men den har fått fötter.

IMG_6197

De tre musketörerna. De här två aporna är mitt allt. Kidsen och hunden. Monkey är hos mamma de här dagarna. Och imorgon ska hon till Ibbe. Han älskar också henne!

IMG_6235

Lånade lillasysters solglasögon och blir sugen på att köpa likadan. Någon som vet vad modellen heter?

IMG_6229

Philip fyndade en hatt för 49 kr igår på en butik som heter ”Garage1”. En butik nere i stan med allt man kan tänka sig i inredningsväg. Värt ett besök!

Nu ska vi packa väskorna och åka till stranden. Tofta! Där var vi på somrarna när jag och Jessica var små. Det ska bli fint att få visa barnen var vi lekte på våra sommarlov. Gotland kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Här får själen ro.

22
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00