ANNONS

Sorgligt att säga farväl

Det är jobbigt att säga hejdå till barnen när mammavecka blir pappavecka. Vissa dagar är det jobbigare än andra, idag var det tufft. Jag får samma känsla i magen som när jag själv var barn och åkte mellan mamma och pappa. En klump i magen. Farväl är ett farväl, oavsett vem man ska säga hejdå till. Det är inte härligt. 

IMG_6754

Igår hade vi kalas för Alice hemma hos min mamma. Alice fick ett läppstift (som ni ser är lite utsmetat på bilden) och var så nöjd med sitt kalas. Hon ville aldrig att det skulle ta slut. Hon håller på att planera ett kompiskalas med tema ”camping”. Hon vill grilla korv och marshmallows. Och ha ett tält framme, som hon vill att vi ska sova i när kalaset är slut.

IMG_2170 (kopia)

Monkey är en sann glädjespridare. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv. Hon ger så mycket kärlek och energi. Fina, fina hund. Nu ska jag och Jessica podda sen blir det några timmar i stallet. Underbara söndag!

2
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00