ANNONS

100% fokus i sadeln

Igår följde jag med mamma till stallet och efter några rundor på volten red vi ut på en långsam skogstur. Vi klättrade upp och ner för små stigar. Jag andades med hela magen, eller ja, till och med själen. Jag mår så sjukt bra av att vara i stallet och på hästryggen. Att få mocka är som meditation (och träning!) och när jag rider är jag 100% fokuserad. Då går det inte att tänka på massa andra saker som stjäl energi.

IMG_6390 (kopia)

Ljudet av hovar mot marken och doften av den varma hästens päls… Det är nåt alldeles speciellt med det. Som barn bodde jag i stallet. Vi red på ridskola, min moster hade hästar på tomten och vi skötte om och red på små shettisar i ett stall en kort cykeltur från vårt radhus.

49f177db53f120a2f957700dfa70142e

Vi hörs i eftermiddag igen!

1
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00