ANNONS

Fika och plock av blommor

Jag har sovit som en kratta hela natten. Jag bor hemma hos Jessica den här veckan. Jag delar sovrum med Bonnie och hon hade rätt många uppvak. Och jag var livrädd efter att ha sett ”The invisible man” igår. Jag och Jessica satt och hade hög pulsen hela filmen igenom. Ikväll skulle jag gärna se nåt mer glatt. Kanske någon svensk humorfilm. Någon som har nåt tips? Min och Jessicas humor är Tomten är far till alla barnen, Ogifta par eller kanske En gång i Phuket.

IMG_6893

Idag var det städ hemma hos Jessica så vi packade väskorna och åkte till Ulriksal. Där mötte vi upp Annika med familj och åt lunch. För mig blev det pannkakor, så gott! 

IMG_6890

Mamma köpte en morotskaka, men efter alla pannkakor var vi så mätta att vi tog med kakan hem istället. Eller mamma gjorde. Nu när klockan är 16 är jag sjukt sugen på fika… 

IMG_6916

Det finns självplock av växter och grönt på Ulriksdal. Tips till er som har barn och vill göra en rolig aktivitet. Eller varför inte göra det på en dejt? Annorlunda och roligt ju. Jag var på dejt en gång på Siggesta gård och klättrade i deras hinderbana utomhus. Dejten avslutades med fika framför en öppen brasa. Elsa plockade morötter, lök och sallad. Jag och Jessica plockade en liten bukett med luktärt. Nu står de här på bordet och doftar ljuvligt. 

IMG_6923

Fin blandning av färger tycker jag.

IMG_6939

Jessica ska måla tavlor som hon fått beställningar på och jag ska sätta mig och plugga. Jag har förlängt min kurs, det fanns inte en chans att jag skulle hinna klart i tid.

7
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00