ANNONS

Förlossningen – här kommer jag!

Jag har jobbat som servicevärd på Danderyds sjukhus sen i slutet av mars i år. Jag har jobbat på en avdelning där man hamnar innan eller efter en förlossning. Kvinnosjukvård. Det ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Och ännu närmre är förlossningsvården. Nu har en dröm slagit in och jag ska skolas in som servicevärd på förlossningen. Jag är så himla glad över detta! Att få hjälpa barnmorskorna och underlätta i deras jobb när de förlöser kvinnor, det känns mäktigt!

6F47783B-19A3-4386-BEF9-797C8286B6E3

Jag kommer fortsätta jobba med mina sociala medier, Tvillingpodden och förhoppningsvis köra igång med studier till våren 2021, eller hösten 2021. Jag känner ingen stress att utbilda mig till sjuksköterska, samtidigt som jag verkligen längtar efter att få göra det. Det är lite dubbelt det där. Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar, så att jag hann med allt jag ville göra. Och jag har pass inbokade på DS på min avdelning där jag är nu. Saknar mina kollegor där så mycket! I morgon kommer ett inlägg om ”aw med avstånd” som jag arrangerade för mina kollegor.

6
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00