ANNONS

Att få hylla hjältarna i vården

I annonssamarbete med alla länkade företag i inlägget. Företagen ställde upp kostnadsfritt med produkter och tjänster – som ett sätt att hylla våra vårdhjältar! TACK! I utbyte fick företagen synas i mina sociala medier. 

Tidigare i somras fick jag i uppdrag att ordna lite extra fint till mina kollegor på Danderyds sjukhus när de skulle ha aw. De skulle få en aw med avstånd, istället för deras vanliga sommarfest. När jag ska fixa ”lite extra” blir det sällan lite. Jag gick all in kan man säga. Är det några som förtjänar att bli hyllade och ompysslade i dessa tider är det våra kära hjältar inom vården.

pianta_party

Planen från början var att vi skulle vara utomhus, nere vid vattnet. Men kvällen innan det var dags för ”Aw med avstånd” öste regnet ner och prognosen visade fortsatt regnskurar. Jag kontaktade då Pianta som inte såg några som helst problem med att sponsra med partytält (stort nog för alla att hålla avstånd + att det tål regn), bord och dekorationer.

IMG_3771

Gänget på Pianta kom dit och byggde upp tältet och när vår aw var slut, kom de dit och packade ner det. Smidigt och snabbt är bara förnamnet! Jag kommer garanterat anlita Pianta när jag ska ha fest nästa gång. Det är ett litet familjeföretag och Gunilla som jag var i kontakt med kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Fina, fina människa.

IMG_3786

En annan ljuvlig människa som gärna ställde upp för sjukvårdspersonalen var Madeleine på Add a flower. Hon gjorde de sötaste små buketterna till festen! Det var även av henne som jag och Jessica köpte blomsterkransar till midsommarafton. Hon gör alltid det där lilla extra!

add_a_flower

le_petit_beret

Magnus Hedman är en gammal bekant som ordnade med alkoholfritt bubbel från Le Petit Beret (bubbel utan snubbel) till alla undersköterskor och barnmorskor. Jag dricker ju inte alkohol så för mig var det ett självklart alternativ. Jag vill tipsa om deras rosébubbel , perfekt nu på sommaren. Jag serverade även energidryck från Clean Drink, som sponsrat Danderyds sjukhus med dryck under hela Corona-våren.

clean_drinks

När kollegornas magar började kurra kom Taste Hero med som en räddande ängel. De kom i sin food truck och bjöd alla på vegetarisk mat. Deras wraps är fantastiska! Tips till dig som vill anlita en härlig food truck till bröllop, fest eller jobbet.

taste_hero

taste_hero_foodtruck

Vad är väl en fest utan popcorn? Nej, precis! Jag har vetat om företaget ”Bergamunken” i flera år, men visste inte att vi hade flera gemensamma kompisar. När jag kontaktade Bergamunken för att fråga om han ville hylla vårdhjältarna sa han självklart ja. Glädjen som spred sig bland kollegorna när de såg att det fanns en popcornmaskin på plats är svårslagen. De blev som barn på nytt! Bergamunken hyr även ut maskiner för glass, sockervadd, munkar, korvar mm. Gå in på hans hemsida och läs mer – perfekt för fest och barnkalas!

bergamunken_popcorn

Partyland Stockholm sponsrade med ballonger och girlanger – allt för att höja partystämningen. Det var så fint att se att det stod ”Avd 16” på ballongerna i pastelliga färger.

partyland_stockholm

Jag hade beställt sprutor från nätet och gjorde en egen shot på ingefära och citron. Rolig detalj tycker jag, speciellt när temat är sjukhus.

IMG_3802

shot

IMG_3758

cupcake_sthlm

Cupcake STHLM levererade de sötaste och godaste muffinsen någonsin. Det fanns både vanliga och veganska och de var väldigt populära som en liten dessert. När jag bodde inne i stan vid Medis handlade jag alltid muffins hos Cupcake STHLM när vi skulle ha kalas. 

IMG_3808

I nästa inlägg kommer jag lyfta företagen och personerna som gjorde att mina kollegor på Danderyd fick superfina goodiebags.

5
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00