ANNONS

Med smak av Grekland

Igår var jag och Nicklas och åt middag på ett nyöppnat ställe i Sollentuna. Det heter ”Gyro mania” och det var som att komma till Grekland. Vi åt varsin gyro med massa tsatsiki och pommes i. Riktigt gott! Det är nåt speciellt med brödet… Eller jag älskar alla typer av bröd. Bröd, med smör och ost. Mmmm. Bästa jag vet. Vi stannade till där när vi var ute på promenad med Monkey, hon fick sitta med på deras uteservering.

IMG_6977

Tips om du är i närheten av Silverdal i Sollentuna!

A4498C0E-0896-4D09-8070-D8C3AA42C8AF

Jag har börjat vakna på nätterna, samma tid varje natt, det slår aldrig fel. 03:00 öppnar jag mina ögon. Jag är inte trött men heller inte pigg när jag vaknar mitt i natten. Jag hade en period förut i livet då jag också vaknade mycket på nätterna. Det är inte alls härligt. Jag önskar att det inte påverkade mig dagtid, men jag känner mig seg på dagen. Jag tror klockan var närmre 04:30 innan jag äntligen somnade om igen. Sen ringde väckarklockan vid 06:00 för helgjobb på Skincity.

IMG_7003

Igår jobbade jag med Linda som är en barndomskompis. Så sjukt att mötas såhär igen efter så många år. Vi bodde på samma går i Danderyd när vi var små. Och nu bor Annika ett stenkast från just det området, annars hade jag aldrig varit där i vuxen ålder. Hur som helst, Linda doftar alltid helt ljuvligt. Igår hade hon på sig en blandning av två parfymer från Maison Margiela/Replica. Jag vet inte hur många gånger jag känt att andra doftar gott, men när jag köper samma parfym, doftar den inte likadant på mig.

replica_01_jpg

Jag är nu på jakt efter hennes dofter från Replica, men utan resultat. Jag vill inte beställa hem utan att ha doftat och testat på mig själv innan… Jag kanske får ta en sväng in till stan och se om jag hittar dessa ljuvliga parfymer. Nu undrar jag… Vad har DU för favoritparfym? Använder du en på dagen och en på kvällen? Eller gör du som Linda och jobbar med flera samtidigt?

2
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00