ANNONS

Helgen som kom och gick

I helgen var vi på Yasuragi och firade pappa som fyllde 60 år. Min älskade farmor var med och hon är underbar. Jag skrattar åt det mesta hon säger, hon är min förebild. Hon berättade historier från när hon var yngre, och när pappa var liten. Även om jag hört vissa berättelser innan älskar jag att bara sitta och lyssna på henne. Titta på hennes vackra ansikte, hennes minspel och starka r när hon säger ”skrek”. Fina farmor, du ska veta att jag älskar dig!

IMG_9578

Triss i systrar. Vi tre fick dela på en svit, det var magiskt. Det var länge sen jag var på Yasuragi och jag hade hört negativt om renoveringen. Men jag blev glatt överraskad. Maten var ljuvlig, poolerna fina och personalen trevlig.

IMG_9129

Vi hade ett stort badkar i trä mitt i badrummet.

IMG_9123

Man ser inte riktigt hur stort det är, men vi fick plats alla tre utan problem.

IMG_9127

Och en alldeles egen tvagningsstation. Jag har aldrig varit så ren som när jag åkte från Yasuragi.

IMG_9203

Jag har köpt två nya kaffekoppar (som jag egentligen inte alls behöver, men jag blev kär i dessa inne hos butik kalcit) och dricker såklart kaffe från Svanfeldt. Tvillingpoddens kaffe är utan att överdriva det godaste jag druckit i kaffeväg. En mild, mjuk smak men ändå med tryck i.

IMG_9205

I söndags tog jag och Monkey sovmorgon. Vi vaknade strax efter 09:00, hon kröp nära nära som en liten orm. Hon är den gosigaste hunden jag träffat. Jag la nästan två timmar på pälsvård i helgen också. Klippte, kammade och fixade. Jag är inte klar än, men det blev så mycket bättre.

3
59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00