ANNONS

Läsa bok och spela in podd

/

 

 Om ni har tittat på den här veckans papparapport har ni sett att Alice brukar sitta och läsa för sig själv. Imorse lät jag Stefan få sovmorgon och gick upp själv med Alice. Vi har som ni ser på bilden ovan läst, jag har kört igång en tvätt och vi har ätit frukost. Sen har vi (ehh… Jag) tittat på Madagaskar. Älskar den filmen! Jag längtar tills jag och Alice kan sitta tillsammans i soffan och titta på alla Disney-filmer. 

 Alice älskar att leka med babywatchern! Men hon blir sur när jag stänger igen batteriluckan, hon försöker nämligen pilla ur batterierna den lilla busungen. Nu vaknade Stefan så jag ska hoppa in i duschen. Jag ska strax gå över till Jessica och spela in Tvillingpodden. Undrar du något? Ställ din fråga här i kommentarsfältet! Dagens avsnitt blir ett special med fråga/svar. Avsnitt 30! 

/Angelica 

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00