ANNONS

Bada, bada, bada

/

IMG_3283
IMG_3278
Igår fick Alice sin första ettårspresent. Denna underbart gulliga lilla baddräkt av sin gudmor Ormis. När solen sken tidigare idag passade jag även på att fylla upp hennes lilla babypool som vi har köpt till henne. Hon älskar ju att plaska runt med vatten. Dock är vattnet fortfarande svinkallt, solen måste värma på det innan det blir badtemperatur. Alice höll med när hon doppade fingrarna i vattnet för att plaska lite, men drog upp dem snabbt igen och skakade på hela sin lilla kropp för att det var för kallt.

När vattnet är varmt då kommer Alice att ha semester det är ett faktum och då blir det bada, bada, bada varje dag! Vi har inga plana gräsytor på vår tomt därför får poolen stå uppe på altanen och den lilla filten under är för att vi inte ska råka dra sönder botten mot altangolvet.

/ Stefan

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00