ANNONS

Han föddes inatt och kunde inte andas

/

 Idag är ögonen riktigt svullna efter en dålig natts sömn med mardrömmar. Jag drömde att Lille Skutt föddes och han var extremt liten, max 20 cm lång och väldigt smal. Han kunde inte andas själv och jag fick blåsa luft i honom och gnugga hela honom med en handduk. Det tog lång tid innan han började andas. Jag vaknade av att jag grät, drömmen var sjukt verklig. Jag är verkligen glad att han valt att stanna inne i magen så länge som han gjort, skulle han komma nu är han ju förhoppningsvis både pigg och stark.

Nu är jag i vecka 38 (37+4) och det är alltså endast 16 dagar kvar till BF! Heeelt sjukt egentligen. Jag tänker hela tiden att det är lång tid kvar men det är det inte. Oavsett om jag går över tiden och blir igångsatt kommer vi snart att träffas, min vilda lilla son och jag. Vore det inte kul att mitt vatten gick på gravidyogan idag? Jo! Vi satsar på det! 😉

/Angelica

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00