ANNONS

Tråkiga utgifter

/

Det äääär ju så tråkigt att lägga pengar på att laga tänderna tycker jag. Jag var hos tandläkaren i förmiddags och hon hade sagt innan att jag kanske, kanske skulle behöva rotfylla tanden. Hon borrade upp tanden och sa ”Åh, Angelica… Jag har glada nyheter. Det behöver inte rotfyllas!”. Jag skrek ”Jaaaa!” rakt ut med tussar och slangar i hela munnen, jag blev verkligen så himla glad.

Säg den lycka som varar hörrni. Efter bara några minuter la hon handen på min axel och sa att hon hade ett tråkigt besked istället. Hon hade missat att se pulpan… Tanden måste alltså rotfyllas men det kunde hon inte göra nu. Om en månad har jag fått min första tid av två, hela kalaset kommer gå på 6.000 kr. Dagens besök kostade bara 550 kr, det var ju tur.

IMG_2259

Jag tycker att sjukhus, läkare och sjuksköterskor är så spännande att jag nästan spricker. Varför tycker jag inte att tandläkare är lika pirrigt och kul? Kanske för att det är en miljon gånger dyrare? Ser ni min hand på bilden? Där kan man tydligt se att jag har för mycket foundation i ansiktet, haha. Jag är SÅ blek! Jag LÄNGTAR efter sol och värme nu. Det är bara 112 dagar kvar tills vi åker till Grekland, det är ju ingenting. 😉

/Angelica

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00