ANNONS

Veckans fråga: ”Hur känns det med er bröllopsdag?”

/

FRÅGA: Nu är det inte många dagar kvar tills ni skulle ha firat er bröllopsdag. Fjärde va? Hur känns det att inte få fira den längre? Vad ska du göra den dagen? Kommer du vilja gifta dig igen i framtiden tror du? /Selina 

brollop_lagergren

På bröllopsdagen den 17 augusti 2013 med världens finaste tjejkompisar och systrar. Ida, Jessica, jag, Maria, Maria och Caroline. De står fortfarande stadigt vid min sida, alla fem. Det är jag tacksam över. 

SVAR: Jag ska svara ärligt på din fråga. Datumet ger mig ångest. Inte så mycket ångest att jag inte kan hantera det, Men en oro/ångest/jobbig känsla i kroppen. Vi har aldrig firat vår bröllopsdag på nåt stort och speciellt sätt, men att vi skulle ha firat fyra år i morgon och inte kommer göra det gör ont.

VxfFXCKWVKMs1GA94o2O0ZavHYzWxdKiHrZEQjoBqe8

147989

Jag har sett hur många som gifte sig samma månad som jag lägger upp bilder i sociala medier. Hur lyckliga de är. Att de är kärare än någonsin. Att deras kärlek övervinner allt. Jag trodde ju att vår kärlek skulle göra det. Överleva. Men livet blir inte alltid som man har tänk sig och jag vet att det här är det bästa. För mig. För honom. För barnen. Jag kommer alltid tycka att bröllopsdagen var en av de roligaste och lyckligaste dagarna i mitt liv.

Om jag kan tänka mig att gifta mig igen… absolut! Men, det är inget jag drömmer om. Jag drömde verkligen om att gifta mig innan, nu gör jag inte det längre. Jag har två barn, jag har ett hus, jag har ett grymt jobb och jag känner ingen stress över någonting. Det är en riktigt, riktigt skön känsla. Jag vet att jag inte kommer att leva ensam resten av mitt liv.

Och jag har inte planerat att göra något speciellt i morgon. Först tänkte jag att jag verkligen borde bokat in nåt kul, men jag har inte haft tid att göra det. Det blir helt enkelt en vanlig dag i mitt nya liv. Och det är just nu ett spännande och härligt liv på flera olika plan.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00