ANNONS

Kasta massa pengar på sängen

/

Vi har det helt fantastiskt här nere i Grekland. Igår låg vi på stranden hela dagen och efter dusch och smink åkte vi till brudparets nya hus och lämnade över presenter. Vi slängde även pengar på deras säng, ett sätt att önska lycka till här i Grekland. Idag ska vi få vara med om ett Grekiskt bröllop och det känns fantastiskt. Det kommer att vara över 400 gäster och jag är så lycklig för min kusin och hans blivande fru. Störst av allt är kärleken! 

angelica_lagergren_grekland
 Igår lånade jag kläder från Jessica, de kommer från Designers of Scandinavia, en sajt som vår kompis Lisa Anckarman startat upp. 
grekland_lagergren
 Så fint set! Sandalerna köpte jag på Mallorca förra året. Så sköna! 
grekland_kalymnos

Jag tror att jag hade de här örhängena på mitt eget bröllop, men jag minns inte riktigt. Jag har insett att jag glömt mycket saker som hänt i livet. Nu när Acko berättar om saker vi gjort här på Kalymnos tidigare år minns jag det inte alls. Så märkligt! Vi hörs i morgon, nu ska jag hoppa in i duschen. Jag kommer uppdatera på instagram under eftermiddagen/kvällen, nu kör vi!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00