ANNONS

Den tuffaste sommaren någonsin

/

Jag jobbade som redaktör på VeckoRevyn i flera år och jag var bland annat ansvarig för våra expertsidor. Jag jobbade då med Cecilia Duberg som skrev om mental coachning. Igår fick jag hem hennes bok ”Lejonagendan” och det ska bli spännande att läsa den. Hon är en inspirerande kvinna och de gånger jag träffat henne har jag gått därifrån med kroppen full av positiv energi. Så härlig!

IMG_9062

Våren och sommaren 2017 har varit den absolut tuffaste i mitt liv. Nu börjar jag äntligen känna att jag är på banan igen. Under de jobbigaste veckorna kom bilder/filmer av lejon till mig på olika sätt. Jag såg det som ett tecken. Sen jag blev mamma har jag dessutom alltid känt mig som en lejonhona som vill försvara och ta hand om mina barn. En enormt stark känsla. Fint då att Cecilia skriver ”Lejonkrafter” och att boken heter Lejonagendan. Jag ser fram emot att läsa boken och dela med mig till er vad jag tyckte.

IMG_9064

Nu ska jag hoppa av bussen och äta frukost med Jessica på Pom & Flora. Kan en fredag starta på ett bättre sätt? Jag tror inte det. Idag har vi inspelning av Tvillingpodden med Matilda. (matildajag på instagram). Vi ska prata om psykisk ohälsa, viktigt och intressant ämne!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00