ANNONS

När man får en rolig inbjudan

/

När jag kom hem från Norrköping sent igår hittade jag en rolig inbjudan i brevlådan. En inbjudan till Daisy Beauty Awards. Förra året var jag där och hade på mig en vit kostym från Marville Road. I år tänkte jag köra på något som jag redan har hemma i garderoben… Också vitt tänker jag. Jag ska fundera lite, men det kan vara skönt att använda kläder man redan har tycker jag.

P2150028

Här tillsammans med min gamla kollega och vän, Elin Engelbrektsson. Och Jessica såklart!

lagergren_stora_influencerpriset

Stora Influencerpriset hade jag en klänning designad och gjord av Frida Jonsvens. Hennes klänningar är magiska!

lagergren_jonsvens

Det var så roligt att få träffa Frida och prova massa olika klänningar. 

IMG_1929

På Årets mama hade jag på mig en pyjamas (!) från Lindex vilket något läsare tyckte var förskräckligt. Inte kan man väl ha pyjamas på sig på en fest? Joho! Det var så skönt och gick hur bra som helst. Jag älskar den!

img_6583

Jag trivs väldigt bra i kostym. Här på Social Media Gala i kostym från Daisy Grace.

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00