ANNONS

Vad vill ni läsa om här i bloggen?

/

Jag fick en kommentar om att jag är mer öppen och personlig i Tvillingpodden än vad jag är här i bloggen. Att jag inte är gravid, har en bebis eller ska gifta mig. Och det stämmer ju. Jag är i en annan fas i livet just nu. Barnen är 3 och 4 år gamla och jag har inte lika många frågor om livet som mamma som jag hade när barnen var bebisar.

Img 4266

Då, när de var nyfödda var jag osäker och undrade mycket. Nu känner jag mig mer säker i min roll som mamma, därav färre inlägg om barnen.

Img 2438
Men nu vill jag veta… Vad vill du läsa om? Skriv gärna några rader om vilken typ av inlägg du gillar bäst? Vad vill du läsa mer om? Det är ju för er jag skriver bloggen och jag vill att ni ska känna att ni får ut nåt av att gå in här ett par gånger om dagen. Ös på med kommentarer så ska jag planera hösten på ett bra sätt. Mer content, mindre listor.

13
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00