ANNONS

Bananpannkaka – snabbt, gott och nyttigt!

/

När klockan ringde i morse hoppade jag upp och gick ner i köket och fixade lunch. Idag blir det bananpannkaka med massa färska blåbär och jordgubbar. Så gott, enkelt och nyttigt. Och billigt! (om man bortser från de färska bären som inte är så billiga). Men det går ju bra med frysta också. 

Img 8709
Servera pannkakan med bär – så gott! 
Bananpannkaka
Recept:
1 banan
2 ägg
1 tsk smör eller bregott

Gör såhär: 
Mosa bananen noga. Vispa ihop två ägg, blanda sen ihop smeten. Stek på medelvärme i lite bregott eller smör. Servera med bär eller något annat gott du gillar. 

Img 8712
Gillar du bananpannkaka? Jag älskar det! Och jag önskar att jag kunde äta färska bär varje dag, men det är inte riktigt ekonomiskt försvarbart.

6
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00